Zorza: alimento composto de carne adobada e fritida, habitualmente servida con patacas e en grandes cantidades, que resulta ser o combustible enerxético fundamental dos baterías.
Arquivo
- Febreiro 2020
- Xaneiro 2020
- Decembro 2019
- Outubro 2019
- Maio 2015
- Xullo 2013
- Setembro 2011
- Xuño 2011
- Maio 2011
- Abril 2011
- Marzo 2011
- Febreiro 2011
- Xaneiro 2011
- Decembro 2010
- Novembro 2010
- Outubro 2010
- Setembro 2010
- Agosto 2010
- Xullo 2010
- Xuño 2010
- Maio 2010
- Abril 2010
- Marzo 2010
- Febreiro 2010
- Xaneiro 2010
- Decembro 2009
- Novembro 2009
- Outubro 2009
- Setembro 2009
- Agosto 2009
- Xullo 2009
- Xuño 2009
- Maio 2009
- Abril 2009
- Marzo 2009
- Febreiro 2009
- Xaneiro 2009
- Decembro 2008
- Novembro 2008
- Outubro 2008
- Setembro 2008
- Agosto 2008
- Xullo 2008
- Xuño 2008
- Maio 2008
- Abril 2008
- Marzo 2008
- Febreiro 2008
- Xaneiro 2008
- Decembro 2007
- Novembro 2007
- Outubro 2007
- Setembro 2007
- Novembro 2006
- Xuño 2006
3 comentarios
Comments feed for this article
Xuño 28, 2009 ás 2:00 pm
Pablo
E dos que non somos bateras tamen! hahahahaun veran sen zorza e pementos de Padron non e veran!
Novembro 7, 2009 ás 2:54 am
cheko_lugó
Aqui si que tenho que fazer um inciso: Wu, na Marinha a zorza é como em Lugo, isto é, zorza?
Porque o que vendem por Occidente nom é senom raxo em adubo, sentencio.
Novembro 9, 2009 ás 5:57 pm
thehomens
E sentencias ben, tes razón. Inorantes que son.